TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, etik değerlerden ödün vermeden hastalarının haklarını gözeten, ihtiyaç, istek ve beklentilerini karşılayan, ulaşılabilir, kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan bir kuruluştur.

​EMZİRMEDE SIK YAPILAN HATALAR

Yeni bir anne için emzirme en doğal aktivitedir. Ancak her anne için doğal süreçte ilerlemeyebilir. Emzirme hem anne hem bebek için bir öğrenme sürecidir. Emzirme sırasında yapılan bazı hatalar bu süreci olumsuz etkilemektedir. En sık yapılan emzirme hataları şunlardır;

ROMATOİD ARTRİT NASIL BİR HASTALIKTIR, TEDAVİ EİLEBİLRİ Mİ?

Romatoid artrit, en sık karşılaşılan iltihaplı (inflamatuvar) romatizmal hastalıktır.

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Etik Kurul Başkanı TOBB ETÜ Hastanesi'nden

Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan Global Healthcare Travel Council (GHTC) Forum'da, Hastanemiz hocalarından Prof. Dr. Tayfun Aybek, Dünya Sağlık Turizmi Etik Kurulu Başkanı oldu. Tüm Dünya'dan gelen yaklaşık 1800 delegenin katıldığı Forum'da GHTC'ün yeni yönetim kadrosu seçildi ve Prof. Aybek değerlendirme kurulu tarafından Etik Kurulu için aday gösterilerek bu pozisyonda yeni başkan oldu.

Sabit hat(0312) 292 99 00
Faks(0312) 292 99 10