Kalite Yönetim Birimi ve Çalışmaları

TOBB ETÜ Hastanesi; T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları ve ISO 9001 standartları doğrultusunda yüksek kalite sağlık hizmeti sunmaktadır. Ulusal ve uluslararası belgelendirmelere sahip olan hastanemiz kalite yönetim süreçlerini sürekli iyileştirmeler göstererek uygulamaktadır.

Hasta güvenliği, hasta hakları, enfeksiyonların önlenmesi ve kontrolü, çalışan sağlığı ve güvenliği, tesis yönetimi ve güvenliği, eğitim başlıca kalite konuları olup hastanemizde belirlenen komiteler tarafından izlenmektedir.

TOBB ETÜ Hastanesi; ulusal ve uluslararası sağlık standartlarını korumak, hasta memnuniyetini ve verilen sağlık hizmetini en üst düzeyde tutmak, çağın gerektirdiği kalite olgusunu çağın ilerisine taşımak için mükemmeliyetçilik anlayışıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Kalite Yönetim Birimi:

Dr. Öğr. Üyesi Barış M. POYRAZ- Kalite Yönetim Temsilcisi

Berk EREN- Kalite Yönetim Yöneticisi

E. Kadir COŞKUN- Dokümantasyon ve Eğitim Sorumlusu

Bu içerikle ilgili bir makale henüz eklenmemiştir.